Ambachtelijke en verrassendlekkere chocolade uit eigen atelier.

Verjaardag man met humor.

Verjaardagscadeau voor een man met humor.

Een aantal jaren geleden kwam een vrouw bij mij langs in de winkel en vroeg of ik borsten kon maken in chocolade voor de verjaardag van een collega. Wij hebben een malle liggen en konden dat dus.
Ze vroeg mij nog af te wachten het te maken, want ze wilden er nog een leuke boodschap bij, maar moesten er samen met de collega's nog even over nadenken. Ze belde mij paar dagen later op en vroeg mij de volgende tekst erop te plaatsen.

"Kom op met die handjes, of liever met de tandjes." Dit zal zeker voor enige hilariteit gezorgd hebben op hun werk. Sedert heb ik er al 10-tallen gemaakt, telkens voor een man met veel humor. :-)

Cadeau voor de verjaardag van een man met humor.

Een 3-tal jaren terug kwam mijn pa langs om met de familie en vrienden een chocoladeworkshop te komen volgen voor zijn 60ste verjaardag. Elk maakte zoals gewoonlijk zijn eigen uitgekozen figuurtje. Mijn zus kwam met het lumineus idee af onze papa die speciale figuur te maken. Je kunt waarschijnlijk geloven dat er veel gelachen werd die namiddag.

Ondertussen hebben wij grondig getest om te kijken of dat het chocoladestuk verzendbaar is en dat is het ook door ons speciaal uitgekozen gekoeld transport die ook heel voorzichtig omgaat met de pakjes.

Klik hier voor meer info over het stuk en om te bestellen.

Laat een reactie achter

Nederlands nl