Ambachtelijke en verrassendlekkere chocolade uit eigen atelier.

Het verhaal van l'héritage ijs

Een hoeve, een passie en goesting om erin te vliegen.
Meer was er 20 jaar geleden niet nodig om de eerste ijsbereiding te maken.

Toen nog op de boerderij en onder de naam hoeve-ijs Viola, werkten ze aan een familierecept dat ze nog steeds hanteren.
Langzaamaan werd het assortiment uitgebreid met nieuwe smaken en afwerkingen.
Eind 2013 beslisten ze de poorten van de boerderij dicht te doen en hun passie verder uit te bouwen in Reninge.
Sinds november 2020 maken ze hun ijs in hun open atelier achter het ijs- en eethuis Goeste in Poperinge.
Verse hoevemelk, bourbon vanillestokken, geen kunstmatige bewaar of smaakstoffen. 
Verse aardbeien uit Reninge, speculoosijs met de koekjes van Jules de Strooper, neuzekesijs van de echte cuberdons,... Dit is de basis van hun roomijs.

Al meer dan 20 jaar doen ze het met plezier op dezelfde manier.
Omdat zij voor u enkel het beste roomijs willen maken.

Wij van chocolaterie Ledoux zijn 1 van hun vele verdelers.
Ontdek hier het eindejaarsassortiment.

Nederlands nl